Hittekattsband på väg…

Idag var trevliga Niem-tu från Göteborgs Katthjälp förbi hos oss och hämtade en omgång Hittekattsband som de ska ha till ett event om någon vecka. Vi har också postat Hittekattsband till platser som Danike, Tollered, Uppsala, Kalmar, Linderöd, Vännäs och Billdal! (Av dem vet jag bara var Uppsala ligger!!)


Det roligaste av allt är att nu är alla formaliteter avklarade och vi kan börja dela ut Hittekattsband-pengar till katthem/katthjälpare som ansökt om att få stöd!
Och matte knåpar ihop nya band för fullt…  *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hittekattsband på väg…”

 1. Håller med föregående, hittekattsbandet är BÄST! 😀

  Förresten, det var mig du mejlade om Öbacka Djurhem. Jag ska prata med dom i morgon och hör av mig 🙂

  1. Mjau, det blir jättebra! ♥
   Vi hoppas att fler hör av sig sedan och tipsar om lämpliga mottagare som verkligen gör något för katterna!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *