Kattunge en kort tid


Nu börjar det dyka upp kattungar i slott och koja, och människor ringer till katthemmet för att adoptera en kattunge så klart… Många tänker inte på att kattungetiden är så otroligt KORT och faktiskt till stor del redan passerats när de första 12 veckorna (Då ungen ENLIGT SVENSK LAG inte  får skiljas från sin mamma!) gått och det bara handlar om några månader med en kattunge – sedan är den plötsligt en gänglig tonårskatt och snabbt vuxen. Och kommer att vara familjemedlem i form av vuxen katt i kanske tio-femton-tjugo år!!!

Så alla katthem borde informera sina kattköpare/adoptanter att de får ingen kattunge… De får en vuxen katt – fast den är liten nu, kanske bara någon månad till!!!! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattunge en kort tid”

  1. Så klokt! Brukar alltid påpeka för de köpare som bara har kattungar i sikte att de snart är vuxna och vad tycker de då om katten? Dessutom brukar jag säg till människor att de inte ska köpa katt efter utseende utan gå på andra egenskaper. Men det är svårt att få vissa att ändra sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *