Laddningsdag!


Vi kom just hemsmygandes från Tarzans 12årsfest… Är lite tröttsnurrig ännu efter dans och glam! Jag har lite sprayglitterrester i pälsen och Nova har somnat med partyscarfen kvar kring halsen! Så nu blir det sovtajm en stund även för mig!

Sedan måste jag ägna tid åt rätt viktigt pappers- och planeringsarbete: I morgon ska jag hålla tassen över Örebro Katthems årsmöte och hjälpa mattarna och styrelsen att fatta kloka beslut… Det är mycket spinnande som måste avgöras – och rapport om det kommer i morgon kväll!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Laddningsdag!”

 1. Mjausan, nu finns det bilder från Festen på bloggen
  Så jamars kul vi hade, och alla hade tagit med sig god mat oxå.
  Så lekte vi ju en massa lekar oxå
  så man blev alldeles trött efter så många timmar, mjau
  Det får vi göra om nästa år.

  Tass tass/
  Tarzan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *