Det blev ingen promenad

Jag var lovad att få gå ut på promenad när Stora matte kom till oss – men hon blev kvar så länge på katthemmet att det var nästan mörkt innan hon dök upp. Och så hällregnade det fortfarande… Istället invigde vi en ny laserpekare:

Och sedan bäddade vi gästsängen åt Stora matte på kattvis…. Det SKA vara lite skrynkligt! Notera texten på kudden:
 
Efter det var det dags för kvällsfika: Frukt och grönt!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *