Påskande BloggKatter! Vad underbara ni är!!!!

Vi har fått flera fina påskkort – och några har vi hittat på våra vänners hemsidor och lånat hit till samlingen:
Snyggingen Sören:Mjau, jag önskar mitt påskkort vore lika vackert som det här, suck:

Frasse har det så här påskmysigt med fjädrar i dracaena-blomman:

Fjuttens bild måste man bara älska:
Och här kommer den sötaste påskkattan:
Plus allas vår vårkatt Kjelle, som jag hoppas ni fortsatt rösta på HÄR:
(Jag tassade just in röst nr 574! Du borde vinna, Kjelle!!!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Påskande BloggKatter! Vad underbara ni är!!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *