Påminnelse om julaktionen!

Jag måste ju vinka med tassen och påminna om julklappsauktionen som pågår till 15 november!! ♥♥

Läs mer HÄR!

Sambo och Roxy har bjudit 250 kr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Påminnelse om julaktionen!”

    1. Mjau det går bra att buda med ett mail eller att skriva sitt bud i en kommentar! ♥ TassKram Wikki
      PS Sedan får man ju ha tålamod eftersom det är knaslång auktionstid till i november!!! Myntamössen kanske rentav hinner föröka sig till dess?!

  1. Såklart vi vill vara med… Bra att du påminner. Vi passar på att bjuda 250 medan Matte är bortrest – det skulle kunna bli en fin julklapp till henne!…?
    Nospuss

    1. Hurrjam, tack för budet! Mjau, jag kommer att påminna lite då och då!!! ♥ NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *