Bob på tv!

Kommer ni ihåg att jag berättade om katten Bob, vars husse skrivit en bok om deras liv på gatan?!! Nu har Bob tassat rakt in i ännu fler människors hjärtan!!! På tv-soffan:
httpv://youtu.be/khkWWmfnlXc
Och boken om Bob, som kom ut i mitten av mars, har redan sålts på åtta språk! Så se där vad en röd katt kan göra när han traskar in i människors hjärtan! Dewey, du har fått en arvtagare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bob på tv!”

  1. Det gäller att inte blunda när ödet kommer tassande, vare sig man är katt eller människa!
    Vackre Bob!!
    Nosbuffar

    1. Mjau, hussen har artat sig över tid – en godbit, han också, hörde jag mattarna här mumla också???! *fniss* TassKram Wikki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *