Tanja erbjuder festmat (Ej för känsliga)

Jag varnade!

Tanja jamar att hon har sparat ryggfilén och det mumsiga bröstköttet till festen hos Alice…

Det följer med ett knippe småmöss och en omgång sork som inte mist huvudet också!

*fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tanja erbjuder festmat (Ej för känsliga)”

    1. Oj oj nu orkar jag inte en enda bit till! Vilket superbra kalas, Alice, Wilma, Bosse och Mårrgan! TassKram Wikki

    1. Mjau, fast Stora matte suckar: Måste hon bära in dem och gnaska på just under kontorsstolen? *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *