Hej jag heter Adidas – vill du bli min människa?


Jag hittades i november när jag försökte leva på soporna utanför MacDonalds i Västhaga i Örebro. Jag blir ett år gammal i sommar. Min erfarenhet av människor gör mig lite försiktig, men jag börjar bli allt mer trygg och låter mig klappas. Jag älskar att gosa med andra katter men behöver en kattkompis som kan ta lite tuffa bustag och brottas massor! Kontakta Örebro Katthem om du vill veta mer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hej jag heter Adidas – vill du bli min människa?”

  1. Lycka till med jakten på ett hem Adidas. Du e så stilig så ett hjärta borde smälta för dig snart. Matte vågar inte ta in någon ny katt ännu, så inte jag blir stressad om det nu var det som gjorde mig sjuk.

    1. Mjau, man ska ta hänsyn till konvalescenter och vårda dem till säker hälsa innan man hittar på några förändringar! Om de inte ber om förändringar själva vill jamas! *blink* NosPuss Wikki

  2. Mjau, sådan kompis skulle passa mig, Tarzan, för jag gillar att brottas, och busa, *Fniss* MEN matte vill inte ta in fler katter, på grund att Mimmi inte gillar så många katter här hemma. Hon tycker att det räcker med dom kompisar hon har. Mimmi vill ha lugn och ro, jamar hon.

    Tass tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *