Wikkis lilla fototips

Både matte och Stora matte fotograferar massor av katter när de är på kattutställning – det finns så mycket vackra katter! Dilemmat är bara att veta vilken katt man fotograferat!

Ibland har man tur och det finns, som hos Jack Daniels, ett fint kattporträtt med namnet ovanpå buren:


Men alla katter har också ett ”startnummer” och en nummerlapp med det sittande på sin bur, och genom att titta i det utställningsprogram som finns att köpa (Vanligtvis) kan man hitta identiteten på katten man beundrar! Först tar man sina foton av den tjusiga katten:

Och direkt efteråt på nummerlappen/lapparna på buren:

Sedan är det bara att slå upp katternas namn i programmet!

Eller…. Jamsingen, matte var har du lagt utställningsprogrammet? Blev det nedpackat bland lotterisakerna i all hast också??! *suck* Återkommer med sötnosarnas namn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikkis lilla fototips”

  1. Det går även bra att gå in på Nerks hemsida och kolla nummer på kissen där för nu är resultat utagt både från lördagen och söndagen.

    1. Mjau, det är så att man BARA skulle vilja ha dessa två utställningsdagar till att gå runt och prata katt, men det hinner man ju inte! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *