My army boys


 
Att det faktiskt är husse som designat och sytt upp de här killarnas burinredning vittnar om ett par katter som dresserat sina människor väl – och med humor! Skylt mitt på buren:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “My army boys”

  1. *fniss bakom tassen* vi hoppas att människorna som besöker utställningen inte tar den där skylten på fullt allvar, man FÅR hemskt gärna fotografera oss, och – om tjänstehjonen är på plats – även gärna klappa oss (brukar alltid låta barn och gamla rara tanter klappa på oss om de vill, de blir så glada då och det är roligt att se hur de skiner upp av vår mjuka päls och en liten gospuff på handen!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *