Tack till alla generösa kattvänner!

Det går inte att komma in nästan på Örebro Katthem idag… Det blev nämligen fullpackat med kattmatssäckar i hallen igår kväll! Katthemmet fick nämligen hela Royal Canins stapel med monterfoder, 35 fyrakilossäckar! Plus några omgångar av fodersäckar från katter som vunnit dem och skänkte dem vidare!

Det skänktes även kattsand och blötfoderspåsar som var varuprover – och vi vet att katterna på katthemmet får lite blötfoderlyx ett tag framåt nu! (Blötfoder ställer till det med lösa magar för somliga katter, så det fördelas till dem som klarar det.)

Stort TACK till alla som delade med sig! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tack till alla generösa kattvänner!”

  1. Åh så kul. Fint att så många katter får mat i magen. Jag och Simba har nog stålmagar, vi klarar foderbyten rakt av utan det minsta problem. 🙂

    Nosgos

    1. Den som gjorde det ändå! Får alltid se upp med foderbyte men sedan vi hittade ett foder som fungerar så får jag bara lite smakbitar av andra foder som godis. Till katthemmet får vi ju en salig blandning foder i present och dem brukar blandas lite i taget i ett standardfoder så det inte blir för snabba matbyten, och blötfoder serveras i mindre mängd eftersom det ger somliga lite väl lösa magar… Men ibland unnar katterna sig att festa! TassKram Wikki

    1. Mjau, det är lite pirr i kroppen när man tänker på att bara RC-monterfodret vi fick hade ett butiksvärde på mer än 15 000 kr… TassKram Wikki

    1. Mjau, det är fint med dem som öppnar plånboken eller skänker saker! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *