Många fina besök den här helgen – tack för att ni kom!

I fredags kom Stora matte! Hon hade med sig en massa papper bara, men hon stannade länge och innan hon åkte hem idag så fick Nova och jag i alla fall en ny fräsch ampellilja utav henne! (Mjau , och bortskämda med mat och gos har vi ju förstås blivit…)

I lördags kom mattes mormor och Stora husse, samt mattes kusin + moster och morbror ända från Västerås och vår kompis Birgit som gosar mig så bra! Mjau, de kom för att fira matte så klart men lite tror jag nog att de kom för att gosa mig också??! Nova är lite blyg för främmande när det kommer många, så hon kröp in under sängen, jag fick alltså underhålla alla gäster själv!

Så idag kom snällaste BM med fyra fina prydnadskatter som jag skulle få till ett tasseri! Det vill jag lova var toppen! Och så fick vi se hennes kluriga ”nätvantar”!
Och framåt eftermiddagen kom nästa fina gäster: Linnsens, Franks och Lurrvars matte och lillhusse! Vi gick t o m ut på kvällspromenad tillsammans! ♥

Nu måste jag vila ut efter allt festande! Här under bordet är det lagom lugnt…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Många fina besök den här helgen – tack för att ni kom!”

  1. Låter som om ni haft en helt underbar helg. Själv är jag som Nova och gömmer mig när det kommer främmande. Vi tassar även ett grattis till din Matte!!

    1. Mjau, jag sover gott på kattongen under bordet med mattes rosor och presentpåse med pyssel- och godsaker! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *