Hela paketet Tasseriet T7 – påminnelse!


Här är alla sakerna samlade på en bild! Men vänta, det har smugit sig in en ny Filur:
 
Han ska hjälpa till att Tassa in hjälp till Kira, den här lilla blå killen! Mer om hur du är med i Tasseriet T7 och kan vinna hela paketet ovan, det hittar du HÄR.

HitteKatterIFokus tråd berättar Kiras hjälpare att operationen skjutits lite på: ”Har idag pratat länge med en dansk veterinär där det var tänkt Kira skulle opereras men de tyckte vi ska vänta lite längre att operera till hon blivit starkare då det ändå är en riskabel operation för en liten kattunge. Vi bestämde att först göra ett ultraljud på djursjukhuset och därefter se om det går att vänta nån månad eller två iallafall. Beror lite på om det är ett diafragmabråck från slag/bil eller om det kan vara medfött.” Då kan vi ju säkert lyckas tassa in mer slantar till Kiras hjälp – nu fattas bara hälften! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Hela paketet Tasseriet T7 – påminnelse!”

  1. Denna gången hinner även jag vara med! Hur häftigt som helst! Längtar såå! Såklart jag vill hjälpa lilla Kira och jag hoppas att det kommer gå bra för henne. Ska läsa på ordentligt då det är första gången för mig.. Sen så ska mamma betala in avgiften och så är jag verkligen med. Men jag ska få gissa på antalet helt själv! Vad sägs om det 😉 Nosbuffar och Gos

  2. Hej! Jättebra initiativ ni tar med tasserierna och bandet!
    Jag tänkte fråga om du vet hur det går för insamlingen till Kira? Är det långt ifrån de 15000 kronorna eller börjar det närma sig?

    1. Det tassar in pengar hela tiden och det är underbart! I onsdags var summan inkommet 8300 kr och det stiger – men nu har mer än hälften samlats in i alla fall och det är en bra grund! ♥ Vi jobbar på! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *