Tasseriet T7 kommer i kväll!

Till hjälp för katten Kira, som kommer att behöva opereras, kommer ett fint Tasseri-paket snart!

Lilla Kira finns hos Angelica på KKS – du kan läsa mer HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Tasseriet T7 kommer i kväll!”

  1. Åh vilken liten sötnos! Vad gjorde du där ensam i snöhögen lilla Kira? Vi väntar med spinning på tasseriet!
    *nosbuffar*

  2. Skulle gärna hänga på. Men med en allvarligt sjuk Gosan här hemma håller jag i slantarna tills dess att vi fått klarhet. Vet inte än om försäkringen täcker alla prover som tagits utan diagnos. Hon är ett mysterium enligt vet. Inte så tryggande besked….

  3. Wikki! Vad glada vi blir för att du ordnar ett tasseri till förmån för lilla Kira! Matte körde henne till vet och var med när hon fick sin ” diagnos”. Hon är en ljuvlig, nyfiken och fankattisk liten flicka och gör enligt stödmatte nya upptäckter varje dag och verkar så uppleva och uppskatta de nya goda sakerna som nu erbjuds henne i livet!!!! Nosspussar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *