Här är lite mer i det härliga Tasseripaketet T7


En alldeles underbar nostalgitripp för katt- och filmälskaren: ARISTOCATS! En alldeles nyinköpt dvd med alla de härliga sångerna! ”Alla snubbar vill ju vara katt!” – och det vill lilla Kira också! Därför ska vi hjälpa henne att få pengar till sin operation genom att hänga med i Tasseriet T7 – info HUR du gör finns HÄR.

Charmigt brevpapper ”Miau Mail” av den gamla IRL-sorten – och så en maffigt läcker liten adressbok med Laurel Burchomslag!

Och så ett paket med 20 söta kattservetter – sådana som man tar fram ibland men knappt använder för de är alldeles för gulliga!! ♥

Göteborgs Katthjälps fina TNR-kalender får slinka med också:

…och i morgon ska ni få se fler saker som kommer att finnas i Tasseripaketet! Så häng på nu – för Kiras skull – och sprid tips om Tasseriet till era vänner – be dem vara med och ge med hela ♥!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Här är lite mer i det härliga Tasseripaketet T7”

  1. På måndag ska posten komma till dig med paket från mig, till Tasseriet. Pengar har vi lite brist på men inte omtanke och påhittighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *