Äntligen bild på kattbokhyllan!


Eller – här är halva bokhyllan till att börja med! Hyllan innehåller flera böcker som ska med i framtida Tasseripaket och dessutom mattes älsklingskattsagor från när hon var lite kattunge!

Mjau, det krånglar massor med att lägga upp bilder just nu, så jag får nog be er trycka på UpDateknappen (F5) flera gånger innan det är klart…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Äntligen bild på kattbokhyllan!”

  1. Matte vill också läsa Vicky Hall, men om hon nu undrar något om katter varför frågar hon inte bara mig?! Jag försöker berätta saker för henne varje dag – men tro katten att hon lyssnar! Tvåbeningarna borde lära sig Kattanska i skolorna, de har ju ingen koll..

  2. Säg inte att ni har barnboken ”Katten Kritvit”?!? *bleknar* OM ni har den, vad vill ni ha för den?!?

    Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *