Tävlar åt matte

Hyresgästföreningens tidning Hem&Hyra firar 5 år och har en tävling t o m 15/2 där man får rösta fram det bästa omslaget – och kan vinna en månads betald hyra! – och jag kunde ju inte annat än tassa iväg en röst åt matte. Och det blev på det här tidningsomslaget:

Inte svårt att förstå valet, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tävlar åt matte”

  1. *fnissjam* Matte hjälpte oss att rösta också, fast vi inte bor i hyresrätt…. Trodde först att det var fler kattbilder än skällisbilder (jamade högt av glädje) men sen såg vi ytterligare en skällisbild, så det blev 2-2 på omslagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *