Tasseriet – två timmar kvar tills kattluckan stänger!

Mjau, du har chans att anmäla dig till Tasseriet ända tills i kväll kl 21.00 – samt sätta in din anmälningsavgift! All information hittar du HÄR! Vännen Frasse var senaste katt att tassa in igår, och hittills ger vi inte upp hoppet om fler deltagare! ♥

I kväll räknar vi våra kattböcker och i morgon när vi stämt av eventuella senkomna (hoppas vi) deltagare samt anmälningsavgifter, så kommer vinnaren att avslöjas! Håll ut, Rafael!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tasseriet – två timmar kvar tills kattluckan stänger!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *