Dags att vakna Wikki!

Ursäkta att det varit dålig stuns på Wikkis nyhetsrapportering! Det kräver sin katt att hålla en genomförkyld matte någotsånär ovanför sängkanten, flänga på marknad och samtidigt tassa med förarbete till kommande tasserier och till kattutställningen i början av mars! Men nu kommer lite news (Som nu därmed säkert redan läst på FB och Hittekatter m fl ställen… Men vad katten – något kanske är nytt?!):

Lilla Backa-kattungen Luna har varit och fått sitt onda öga bortopererat i fredags. Hon kommer att klara sig alldeles utmärkt med kvarvarande öga.

Mer finns att läsa på Göteborgs Katthjälps FB! Det finns många Backa-katter kvar som behöver hjälp – bidrag är välkomna!

Och missen Theo med det ihoplappade brutna frambenet myser hos Lilly och sköter allt precis perfekt – äter mat, spinner och går på lådan. Troligen känner han att han hamnat hos en kärleksfull person och visar det!

Theos utveckling till friska tassar kan du följa på Lillys FB! Jag vill också rikta ett jätteberöm till lilly med anledning av den intervju som man kan se på tidningen ST, för Lilly avrundar den PERFEKT med att uttala hur bra detta är för att visa vilket värde ett LIV har…

Vi håller tassarna massor för Pelle på Bomans också – att det ska bli bra nu efter magoperationen! Pelle har verkligen ett underbart nätverk av människor som också till fullo värdesätter honom och gör allt för att han ska kunna bli frisk igen!

Och slutligen vill jag hälsa vackra katten Gumman välkommen i bloggvännerna krets! Vi läser glada i Sippos blogg att vår änglakattkompis Mullas matte fått en ny misse att hålla i famnen! Lycka till så innerligt!!!

Ni vet väl alla att det därmed att adoptera en katt från ett katthem, det är något av det mysigaste man kan göra! Det förändrar livet – både för katten och den som adopterar!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Dags att vakna Wikki!”

  1. Ta tass om matte du Wikki. Förkylningar tar verkligen hårt på de veka tvåbeningarna.

    Tack för rapporterna om alla fina kissar som fått en ny chans här i livet. Härligt att läsa.

    Nosgos

    1. Mjau, jag håller på med spinnhealing för hela katten! Men hon brukar kvickna till när husses goda mat serveras! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *