Musikaliska katter – finns det?


”Mamma sjunger – nästan som en katt!” så påstår Stora matte att matte som liten kattunge på dagis uttalat sig om hennes sångtalang. Mjau, jag ska inte avslöja om det är positivt eller negativt omdöme satt i relation till oss katter, men de flesta vet ju att vi katter kan låta ganska mycket, och musikaliska är vi definitivt!

Som bevis på det vill jag presentera ”Musical Moggies” som t o m gett ut en kalender med temat för 2012:

Du kan köpa kalendern HÄR, liksom spännande vykort med Miss Moggs som var förra årets kluriga kalender! Miss Moggs är en kisse som är lite lik vår söta vän Linnsen?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Musikaliska katter – finns det?”

  1. Jag är absolut säker på att hon är min tvillingsyster! Sådana där fina halsband vill jag också ha!! Och tassband! 😉

  2. John Lennon som var en stor kattvän, och som hann äga en hel del katter under sin livstid samt dessutom tog hand om flera katter som egentligen inte var hans, hade under en period två kissar som hette Major och Minor. Lite vitsigt så betyder ju inte bara Major och Minor stor och liten på svenska utan har också i musikaliska termer betydelsen Dur och Moll. Man undrar ju om dom kissarna var lika musikaliska som husse :-). Och var dom det så blev det nog ett himla jam(m)mande hemma ;-).

    1. Mjau, jag skulle tro det… Har ni sett alla Beatleskissarna på Stockholms katthem förresten: Let it be, Help m fl? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *