Att komma HEM?


Tänk om alla hemlösa katter kunde få komma in – till en varm famn, ett tryggt hem…
Då skulle vi inte behöva  gå ut och dela ut den här broschyren om katthemmet…

Men nu behövs vi. Så stöd ditt lokala katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Att komma HEM?”

 1. Åhh kompis, känner likadant! Här stödjer vi lite olika trots att vi inte är rika och tycker alla borde kunna göra det. Man kan juh hjälpa till på så många sätt. Här är vi stödmedlemmar och faddrar och så skänker vi extra ibland också beroende på om vi har råd. Hade det funnits katthem närmare oss så hade vi skänkt saker som inte används och sådära också. Alla kan juh göra något, det behöver inte vara svårt! Mamma kan inte ta in flera katter då hon är helt ensam men släpper aldrig att hjälpa katter i nöd som hon jamar.. Det är så det ska vara! 😀 Nosbuff

  1. Mjau, så är det! Och när alla gör lite så blir det ändå bra totalt sett!
   Men ibland undrar jag hu det kommer sig att många som är riktigt rika inte hjälper till ALLS, inte ens med SMÅTT… Visst är det konstiigt?!
   NosPuss Wikki

 2. Vi har redan 4 katter hemma så vi kan inte ta emot fler katter.
  Däremot hjälper vi katthemmet i Malmö med pengar och kattmat regelbundet.

  1. Mjau, det är värt massor att lämna den hjälpen! *kurr* På det sättet kan de hjälpa vidare – det måste ju kännas bra!! NosPuss Wikki

 3. Önskar jag hade mer rum och ekonomi till att ta hand om fler! Men har i alla fall två stycken så alltid något, försöker jag intala mig när hjärtat värker då jag inte kan ta in fler.

  1. Mjau, två stycken är i alla fall en bra början, och man ska ju inte ta på sig mer än man klarar! Att ge två katter full kärlek betyder ju dessutom att om dessa kommer från t ex ett katthem, så har ju katthemmet fått plats för två nya behövande missar! Och så kan man ju hjälpa till på så många fler sätt – att kanske bara vara bra på att sprida information om hemlösa katter är nog så viktigt!
   Tess, du hjälper ju faktiskt till på fler sätt dessutom, det vet jag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *