Sören fryser inte

Han väljer att stanna i varma bussen istället för att vara ute i marknadsståndet…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Sören fryser inte”

  1. Husse fick LITE klappengar när jag softade i bussen tror att han hotade förbipasserande.
    Nu hoppas vi att många kattfans går förbi i morron och både handlar och skänker pengar.
    Nalle o Co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *