Tasseriet T6 – påminnelse!

HÄR kan du se mer av Tasseriet. Och en av sakerna som finns att vinna är:

Denna absolut jättesöta broderade frottéhandduk! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tasseriet T6 – påminnelse!”

  1. Har gjort ett inlägg på vår blogg om ditt Tasseri, kanske ngn går med som läser där. Hade ju lite bilder på mig,Puma, i selen som är med. Lite reklam skadar aldrig, eller hur? Nosbuff!!

  2. Hej igen!

    Lånade en bild och skrev om tasseriet, skrev naturligtvis att bilden var din. Om du inte vill att jag ska använda den, så säg till!

    /esbe

    1. Det är helt ok att låna bilder från mig och hjälpa till så här, när källa är angiven! Tack så mycket! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *