Tasseriet T6 – ett färgsprakande paket!!!


Nu har jag plockat ihop ett supersuperpaket med fina Tasseri-saker till förmån för ”Fj-100-kolonin”!!! Det är sammanlagt hela TJUGO saker i T6-paketet, även om de inte är stora så skulle jag tippa på att alltsammans nog är värt en tusenlapp om man börjar räkna… Men det är inte det viktiga – det viktiga är att ni kära Tasseri-entustiaster blir många som vill lägga ett litet valfritt belopp i tävlingsavgift, som sedan kan bli en bra peng som får gå till de behövande katterna i Fjärdhundra! Läs mer om kattkolonin Fj-100 HÄR.

Katten i röd ram är en serigrafi med guldfärgsinlägg av Sissi Saller! En surmulen kattant i porslin och en påse Wikkis kattgräs (Räcker till minst 2 krukor att odla!) följer med.

Ett fint katthalsband i rosa med söt pärla och pingla kommer från Harrys tillverkning.
Dessutom fin liten rund rödbrokig duk, en charmig nyckelring med katt i trä och en piffig rödgulrandig leksaksmus. Ur den stadiga lilla Iitala-smyckeasken ”Vitriini” ringlar sig det unika halsbandet Hemlösingen, som har skapats just för hemlösa katter (Läs mer HÄR!) och har en 70 cm lång kedja.

Därtill kommer Kattfondens kalender 2012, en stickad söt kattunge, en vit frottéhandduk med charmig broderi och det toppas med en svart kattsele ”Security” samt svart koppel tillhör! Och på nedersta bilden ser du pennset med kattsuddisar, katt-noteblock, mobilfodral med kattbrodyr, ett hjärtformat litet Hello-Kittyplastskrin samt en disktrasa med  klös!

Så här gör du för att vara med i Tasseriet T6:
Alla, även den med liten kassa, kan vara med i Tasseriet och ha lika stor chans att Tassa hem detta exklusiva Wikkipaket! Följ instruktionerna här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T6-… (Det kan vara T6-Koffe, T6-kattnamnet eller T6-454647, det avgör du själv!)

– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.
– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 2/2 kl 21.00.
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod för varje katt, inte samma.

Här är T6-tävlingsuppgiften:
Bloggkatten Wikki läser förstås mycket kattböcker och tidningar för att samla fakta!  Hur många kattböcker tror du att jag har i bokhyllan?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

17 reaktioner till “Tasseriet T6 – ett färgsprakande paket!!!”

  1. Mjau, alla som vill får vara med! Sprid gärna information i era bloggar och FB också! ♥ TassKram Wikki

  1. Tack Kjelle! Alltid välkommet, det vet du! Eftersom Fj-100-katterna snabbt behöver finans till alla sina kattungar och kastreringar, så kommer jag att flytta över pengarna som kommer in till dem fortlöpande och rapportera här på bloggen! ♥ NosPuss Wikki

 1. Oj Wikki, SÅ FINA SAKER!! Den stora utmaningen vore att gissa hur många presenter du har i ditt hemliga skåp!! Här ska det gissas!

 2. Jag har tassat iväg ett e-mjau till dig, Wikki, och gammelmatte har hjälpt mig att skicka pengar så jag är med! PS. Det är jag som är Rafael, hoppas ingen annan Rafael skickar pengar till dig också nu så det blir rörigt. DS.

  Tass från Rafael, klosterkatt.

 3. Jag kallar mig T6-esbe, pengar översatta nyss och borde komma in idag. Har för närvarande ingen egen sötnos, men känner flera, så vinner jag så har jag ett urval att göra glada, om det inte är en människopryl som jag i så fall gärna behåller själv. Nu ska jag bara fnula på antalet böcker…

  1. Mjau, tack för ditt bidrag! Alla som vill får ju vara med! Mot slutet av veckan presenteras vinnaren! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *