Inlägg 6100 – ännu en svans!


Känner ni igen den här stiliga killen??! Det är Skat-Anns snygging Lurvas von Örontofs! Här är det minsann också schwung på svansföringen!!! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Inlägg 6100 – ännu en svans!”

  1. *fniss* svansar ska det vara! Har tyvärr inte fått mamma att fota våra än.. Men det ska jamars bli ett och annat kort på det med tycker jag.. Hon vill gärna fota oss men inte ”bara” våra svansar.. *fnissar högt*. Jag har den tunnaste i gänget men mamma tycker den är jättefin ändå.. Fast avis blir jag allt när jag ser de andras.. Men jag får ju ta min tunnis..

    Nosbuff

  2. Alltså, jag heter ju inte Sotamurra, utan orsak. Min svans är svart och stilig, likt en sotares viska. Därav mitt namn……..Bild skickas som bevis……

  3. Lurvas har ju en så otroligt LÅNG svans, först kommer en liten katt (när kortet är taget) sen kommer världens långsvans. Lilla *harkel* stora goa Lurventussen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *