KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Mjau, tillägas bör att det är Stora matte som är kär. Hon är alldeles tokig i biffiga slitna lite raggiga kattkillar…

Det här är Vegas från Evas Katthem i Skara, fotograferad av duktiga Skat-Ann.
…och så var det ju Ulvar: ♥♥♥

Kontakta Skara om du också blir kär??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!”

  1. Lilla Virre är inte fel hon heller, visserligen inte någon skygg katt men så charmig med sina ”lustiga öron”. Där blev fotografen kääääääääääääääääär.
    Tack för att du tycker jag tar bra bilder! blir riktigt glad när jag läser sådant.
    /Skat-Ann

    1. Mjau, Skat-Ann du tar superproffsiga bilder som ger katterna tydlighet och personlighet! Det är viktigt och ger en intressent mer än ett suddigt mobilfoto typ. Mänga katthem skulle behöva en sådan fotograf som du! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *