Det ska bli spännande…


…att få avgöra hur Tasseriet T5 kommer att sluta! Jag ska be matte ta ett foto ned i vår låda med kattleksaker i morgon och sedan ska vi räkna! Vi har faktiskt inte gjort det ännu och vet därmed inte själva det rätta svaret ens!
Men alla som skickat in tävlingssvar senast i kväll kl 21 SAMT SATT IN TÄVLINGSAVGIFTEN på SnuffeFondens konto är så klart med!
Tyvärr måste jag vänta tills de knasiga bankerna bippat sina konton till varandra vilket inte alltid fungerar så här på helgen – så hur mycket pengar som totalt jamats in kan jag redovisa först på måndag! Och vinnaren presenteras också på måndag!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det ska bli spännande…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *