Wikki Tass?

Jag är mycket förbryllad. Någon generös katt har jamat in en peng på SnuffeFonden och det står bara ”Wikki Tass” i meddelandefältet! Hur ska jag kunna tacka artigt då?! Jag bugar nu i alla fall!

Ett synnerligen djupt bugande gör jag också för Sippos och Tindras husse som lämnat ett fint bidrag till SnuffeFonden!

Jag vet precis hur Snuffe just nu sitter på en solig gräsplätt i katthimlen och nöjd berättar om det för de andra änglakatterna:
”Mjau å då jama ja till Sippo å då sa han att våran husse grejat en jysst peng tebaka till fonden å då blev ja sååååååååååå stolt å då jama ja till SkaparKatten att såg du, de va de bästaste en vältassad mänska kunde göra å att de va ja å Sippo som fostra han å de gjorde vi bra va?!!”

Ni är många andra som tassat in bidrag också, alla lika välkomna och alla till nytta! Alltså t o m ”Överskottsräntan 26,17 kr” var helt klart välkommen den med! Tack allesammans! Era gåvor kommer att betyda skillnad för någon kisse en plötslig dag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikki Tass?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *