Det tog kraft…

Att skriva resumén för 2011 igår tog hela dagen. Men kan lugnt säga att detta att sitta och ögna igenom alla blogginlägg för ett helt år – det var tufft! Med tanke på att det är skrivet tre till fyra inlägg per dag, så finns det åtskilliga!

Dessutom ser jag att jag har ett massivt ”reparationsarbete” framför mig eftersom massor av inlägg på något mystiskt sätt ”tappat” sina bilder och flertalet videos har försvunnit och bara blivit en rad med url-kod. Som i och för sig går att klicka på, men det är ju inte som det ska se ut…

Fortfarande är jag fullständigt omskakad efter att ha summerat de medel som jag hjälpt alla katter att få. Det känns helt ofattbart. Jag hoppas innerligt att ni alla bloggvänner inte upplever mig som utsugande eller girig – eller att jag drar nytta av er generositet! Mitt ödmjuka syfte är ändå att hjälpa på det sättet som jag kan!

Så nu letar jag saker till årets första Tasseri-Paket, T5… Om ni vill vara med på det?! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Det tog kraft…”

 1. Summeringen var en spännande läsning!
  Utsugande eller girig? NEJ, verkligen inte alls – tvärtom!! Om så bara en enda katt blir räddad är det fantastiskt att vi alla varit med och hjälpt till i den mån vi kan.
  T5 … JAAA! Kanske kan vi 2012 slå den fantastiska hjälp-summan från förra året?!?
  Nospuss

 2. Vi tycker du gör ett helt fankattiskt jobb med alla insamlingar, auktioner, tasserier och alla fankattiska inlägg! *kurr*
  Vi ser fram emot ett nytt tasseri!
  *nosbuffar*

 3. Matte och hela vår familj har läst och konstaterat att Wikki och Wikkimatte har enorm energi och kreativitet! Redan igång med nya planer för det nya året!:) Vi ser fram emot nya givande utmaningar och visst ska vi få in ännu mer pengar till katter i nöd, 2012!!:)
  Vi tassar in här med spinning varje gång för att se Nyheterna! Vi blir upp-katterade om det mesta som händer i kattvärlden här inne!
  Nosbuffar Fjutten med hela familjen!

  1. Kurr – det klart att man måste börja med ett rejält ryck! Håller ni inte med?! Hela året är fullt av fanTASStiska möjligheter! NosPuss Wikki

 4. Åhhh kompis! Du gör ett jamarsstort arbete och väldigt värdefullt arbete såklart. Jag känner då rakt inte att du gör något som inte är snällt, precis tvärtom och jag hoppas på att kunna hjälpa dig också genom att vara med i Tasserier osv.. Nosgos och Tassarna upp 🙂

 5. T5 -självklart! Vi tycker att du är fankattisk och verkligen har förmågan att hjälpa.vi som inte är så driftiga får hjälpa till med det lilla vi kan. Tänk vad du betyder för så många, vi är stolta över att få vara med på ett litet hörn.Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *