JulPyssel

Att göra marsipangodis är något som hör julen till… Nu har jag hittat kattig inspiration till att göra en ny design för året:
Dessa ”Wee Fatty Cats” är gjorda i polymerlera (Cernit) men det borde inte vara  svårt att ”översätta” till olikfärgade bitar vanlig mandelmassa som man färgar med karamellfärg och målar med smält choklad! Enklare kan det inte bli! Och några traditionella kan man ju också göra:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “JulPyssel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *