Motionera? Jag?!

httpv://youtu.be/k9QcKJ_fT74
Matte säger att både jag och Tanja (I synnerhet den senare!) verkar vara i behov av mer motion. Vi hävdar båda att det inte finns någon som helst anledning att minska på vår muskelmassa!!! Och något löpband vill jag INTE ha! Men det skulle vara häftigt att ha så där snygga klättervänliga kattboxar på väggarna hemma, som det är i kattfilmen, eller hur?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Motionera? Jag?!”

  1. En sån vill vi oxå ha !
    Framför allt, verkar tempot behagligt. Samtidigt verkar det som om vi katter kan bestämma lite över hastigheten själva. annars är vi inte så mycket för att trampa runt i det där ekorrhjulet, som våra 2-beningar pratar om.
    Bra pryl!
    M & V

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *