Heja Nåzem!

Den här tuffingkatten gillar jag:
Katten Nåzem. Foto: Lennart Ackling/Sveriges Radio
Nåzems husse, som högg ved för fullt i vedboden, hörde ett väldigt oväsen från bostaden – det visade sig vara inbrottstjuvar som smugit sig in. Det uppskattade inte katten Nåzem, som med tänder och klor attackerade den kvinna som gått in olovandes! Husse säger i intervju till P4 Kalmar: ”Katten hoppade upp på benet och rev utav bara helvete.” Som belöning serveras nu strömming!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Heja Nåzem!”

  1. Han säger i inlägget att katten är med ungar, och det vet man ju att vi katter kan jaga bort lite vad som helst för att skydda ungarna. Eller hur?

  2. Hurrjam för snygga svartingen Nåzem! Vi är visserligen 3 svartingar, men det är nog osäkert om vi skulle våga göra om den modiga handlingen. Tur att matte låser dörren :<

    *nosgos*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *