Julpyntardags på Landet

Stora matte hälsar att när hon styckat och packat klart älgköttet (Mums!!) som kom igår, så ska julpyntandet ta vid! Det bästa som finns – nämligen att få ta fram och sätta upp alla de synnerligen speciella och personliga julpynt som familjen, framför allt matte, skapat genom åren!
_415
Sedan får vi komma dit och fira jul – längtar redan! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Julpyntardags på Landet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *