Vem saknar Lady?

Vems är den här lilla kattan? SträngnäsTidning berättar om den keliga kattflickan som nu finns på Djurskyddets katthem i Löt.

Den 9 november blev Lady – som hon fått heta så länge – påkörd vid Bresshammar i Strängnäs och togs till Djurkliniken. Det visade sig som tur var att hon var helt oskadd.

Men ingen vet var Lady hör hemma. Hoppas att en ägare ser henne i tidningen och hör av sig till katthemmet!

Dessutom hoppas jag innerligt att det som står sist i tidningens artikel inte är sant: ”Om ingen ny eller gammal ägare dyker upp avlivas katterna.” – för på Djurskyddet Strängnäs sida står ju så här: ”De som ingår i katthemsgruppen är proffs på att ta hand om katter som från början är sjuka, deprimerade eller aggressiva. Genom deras tålmodiga och oförtröttliga arbete lyckas katterna bli harmoniska och friska. Beviset för detta är att katterna som tas om hand på katthemmet får nya hem och blir älskade familjemedlemmar. En del katter får snabbt ett nytt hem medan det tar lite längre tid för andra. Kattungar har det lättast. Men förr eller senare kommer det besökare till katthemmet som söker och finner precis den katt de vill ha.”

Håller tassarna för dig, Lady!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vem saknar Lady?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *