Omröstningen startar i Agrias tävling!

Nu från och med kl 10 ska det gå att rösta på bilderna som alla skickat in till fototävlingen!
Man kan rösta en gång per varje 24 timmar. Klicka på bilderna nedan så kommer du till våra tävlingsbilder:
Nova
Nova visar magen!
Wikki
Min FlatCat slappar på beachen i grekland…
Wikki
Lite semestertankar från i somras…
Wikki
Min favoritbild som jag tycker matte fångat så fint!
Wikki
…och en vårbild. Må bästa katt vinna tävlingen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Omröstningen startar i Agrias tävling!”

  1. Men oj va många kändisar det dyker upp efter hand.Wikki gånger flera, Nova, Klotbältan Sixten, Puma, Max o Måns, Linnsens Frank,En kisse från Klosterkatterna, en hel hög med Sötisar från Livbojjen och som sagt vår egen Sören o hans kompis Snurrebuss förståss. Men nu har vi snart ringat in dom här så vi slipper springa mella Laptopen och trögisen för att verifiera röster. Men å andra sidan lite trappmotion kan väl aldrig skada. ELLER ???

    1. Mjau det måste ju dessutom gå att rösta från husse mail, mattes mail och katternas mail?? *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *