I morgon onsdag är sista dagen att hänga med i T2an!

Du som ännu inte hunnit jama med i Tasseriet T2 har möjlighet att göra det till och med i morgon onsdag 23/11 kl 24.00 – sedan stänger vi butiken! Det gäller alltså att ha mailat sin gissning och satt in sin anmälningspeng till Snuffefonden under onsdagen.

Under torsdag kommer svaren att kontrolleras av min jury bestående av matte och Nova, och vinnaren utses! Spinnande eller hur!??

Just nu har det kommit in sammanlagt 1 400 kr från 22 tävlande – fanTASStiskt generöst – tack kära vänner!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “I morgon onsdag är sista dagen att hänga med i T2an!”

  1. Fnissjam, ser nu att det står 23/3 så det blir lååång väntan, vi som sitter och biter på klorna och är jamarnyfikna på vinnaren.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *