Trött på knopparna?

Från Kicki på katthemmet har jag fått detta tips:
Beskrivning hur man kan virka söta katter att sätta på sina skåpsknoppar hittar du här! Den är på norska, vilket gör det hela dubbelt så roligt! Resultatet är så charmigt:

Julklappstips för den händige kanske! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Trött på knopparna?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *