Häng med på Kattens Dag 26-27/11 i Örebro!

Nu på lördag och söndag skickar jag min trogna FlatCat på ett Wikktigt jobb:

Att representera
Örebro Katthem på
”Kattens Dag 2011”!

Vi ses på Pet Products mellan kl 10-15 både på lördag och söndag! Några charmiga katter från Örebro katthem kommer att visa upp sig!

Fina lotterier och massor av andra katter att titta på också!
Välkommen!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Häng med på Kattens Dag 26-27/11 i Örebro!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *