Hela Tasseriet T2 paketet!

Jag måste ju samla hela paketet så att det syns vad som står på spel:

Spinnande eller hur? Det är bara det lilla besticksetet som inte syns, för det kommer att ansluta till vinnaren från en annan del av Sverige! ♥ Tack till alla er som bidragit till paketet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hela Tasseriet T2 paketet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *