Spinna kan jag men inte sy….

 
När man ser tygnyheter från www.tyghornan.com så önskar jag ju att jag var lika tasshändig som Sambos och Roxys matte… Men se det enda jag kan göra med tyg är: SKRYYYYYNKLA!!!
 
Tänk bara om man kunde göra en sådan här liten fiffig snörpåse:

Den här söta kattpåsen fick följa med i Tasseriets TröstPrisPaket till Stationskatterna!
En riktigt fiffig sak! ♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Spinna kan jag men inte sy….”

    1. Fniss – kan ni tänka er husse i en skjorta i gult med kattmönster när han är på jobbet? Skulle vara sensationellt snyggt! ♥ NosPuss Wikki

        1. *flämtar av jamskratt* Husse skulle överträffa de vildaste hawaii-skjortor… Undrar om vi kan sömma till en snygg outfit åt honom? ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *