Men mjau – äntligen lite bud!

Puh – snälla tassar har lagt bud på SnuffeFondenpaketet på Tradera – tack!
Klicka för att stänga fönstret
Kurr – hjälp mig att göra reklam för Snuffe-paketet
så hoppas jag att det kommer fler bud!!? <3 <3 <3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Men mjau – äntligen lite bud!”

 1. Jag tror nog att många har missat att detta var utbjudet på auktion efter den senaste tidens turbulens, men jag har inte råd till mera, men jag bjuder i alla fall 50 kronor för paketet. Det är fina saker som är fyllda med mynta…. Vilken katt kan motstå det!

 2. *kurr* Nu har det kommit in bud! Vi tror att det är så att många väntar tills det nästan är slut på auktionerna innan de börjar tassa in sina bud?

  Hoppas att vi vinner, för då vet vi preciiiiis var det kan behövas lite juliga leksaker, tror nog att ”vårt lokala katthem” behöver det!
  För matte muttrar nåt om att vår leksakssäck är alldeles överfull och att vi inte ska ha några nya leksaker förrän vi har lekt slut på dom gamla!? Förstår inte vad hon pratar om!?

  1. Mjau, då är det bäst att ni sätter tassen i alla prylar och ”leker slut” på dem snarast då???!
   *fniss* TassKram Wikki

  1. Mjau, jag har varken sett mail om bud eller något annat? Fungerade det inte förmatte? *tassar oroligt* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *