Kär igen – nytt försök!

Någon fräck datormus norpade hela innehållet i mitt förra inlägg! *fräs*

Så här skulle det ju vara:


Stora matte ska tassa till Stockholms Katthem i morgon… Där hoppas hon få chans att överlämna en nospuss till Prins Valiant från mig!!! *nosrodnad* För jag tycker att han är så stilig! Hoppas att han får ett bra hem snart hos någon som gillar bonsekillar! ♥ Prins Valiant är nämligen BOKAD!! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Kär igen – nytt försök!”

 1. Jag är ju såååå svag för stiliga katt-herrar. Vill bara ta hem och skämma bort. Det var nära att jag stoppade honom i väskan sist vi träffade jag och Prinsen, han är bara hur underbar som helst och han har en stor fan-club bland oss volontärer.

 2. Vi skickar oxå med en massa nospussar till snyggingen Prins Valiant.Läste om honom på Stockholm Katthems hemsida i veckan. Grattis Prinsen.

  Nalle

 3. Vilken snygging!!! ”Uppburrad” och grann! Vi tror att den människa han bokat blir en väldigt glad människa! Tänk att få gosa med en sån stilig herre!!!
  nosgos å tidiga valentingottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau han är en verllig läckerbit i alla avseenden! Stora matte var i extas att ha fått gosa! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *