Håll din Tass över gammelkatten….

Snälla SkaparKatten, vaka över gammelkissen för vi har fått höra att han inte har riktigt förstånd att akta sig för trafiken där han är…. Så nu är vi riktigt oroliga.

Kör försiktigt ni som bor i Hällefors om ni ser en vit katt med svarta fläckar…. Eller ännu hellre: Rädda honom! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Håll din Tass över gammelkatten….”

  1. Vi håller tassarna för att nån förbarmar sig över gammelkissen. Visst måste det finnas nån som kan ta hand om honom den tid han har kvar?

    1. Mjau, vi hoppas det kan hända något litet mirakel – inte ska han väl behöva gå ute och förgås till vintern? En uppgift jag snappat upp är att han kan ha varit innekatt dessutom – då har han ju inte en susning om hur han ska klara sig?! *morrhårsdarr* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *