Röstningen gläder mig!


HurrJam för Serlas tävling! Jag är så glad att jag kunde sprida uppgifterna om den!
Ju fler katthem som kan få en chans på de 10 x 50 000 kronorna, ju bättre!!! ♥

Jag ser till min förtjusning att Evas Katthem i Skara gått om ”mitt” katthem, men se det ser jag bara som en truimf för alla katter! Goda gärningar ska man inte vara snål med! Lycka till, alla, och låt oss rösta mera!!! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *