Städ- och målningshelg på ”mitt katthem” i Örebro

På lördag och söndag ska personal och medlemmar hjälpas åt att göra fint på katthemmet på Sockengatan – först ska väggar skuras och sedan ska de målas! Det ska bli jättekul!

Vi ska fixa hyllor och köra bort skräp och klura på hur vi ska möblera så att katterna som bor där får en bättre miljö… All hand- och tassräckning är välkommen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Städ- och målningshelg på ”mitt katthem” i Örebro”

 1. Oj, då kommer ni få tassarna fulla i helgen! Här har vi haft tassverkare hemma idag som har målat om hela köket, de skall tydligen fortsätta imorgon. Men vet du vad – vi blev instängda i sovrummet. har du hört något så fräckt? Och inte får vi gå in i köket och tassifiera väggarna heller för matte har stängt dörren. *fnys*
  Hoppas ni får vara med och tassifiera i helgen så att allt går rätt till och att missarna får det jamarfint.
  ’nosbuffar*

  1. Mjau, det finns ju ca 30 katter på katthemmet så de kommer nog att bevaka sin sak! *fniss* TassKram Wikki

 2. XD Aaaaah! Vilken bild! Min katt skulle bli traumatiserad om han såg den… (han är redan rädd för dammsugare, trots att jag har en ”ultra silent” som knappt hörs :S och nej, jag har aldrig försökt suga på honom eller leka med honom med dammsugaren, jag må vara knäpp, men inte elak)

  1. Mjau jag har en kattkompis som ÄÄÄLSKAR dammsugaren och gärna vill bli dammsugen i pälsen – själv drar jag mig helst också undan! NosPuss Wikki

 3. Så fint det ska bli! Katterna kommer nog att vara jättenöjda när stökandet är över.
  Vi har just hämtat paketet! Tack för alla underbara saker. Vi visar på bloggen lite senare för nu ska matte och husse åka bort.NNosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *