En rörande bild…


I centrala Thailand hjälps en kvinna och hennes husdjur i säkerhet undan översvämningarna som drabbat flodområdena hårt. Mängder av människor flyr undan vattnet och har inte stora chanser att få något alls med sig.

Jag grips av bilden – de modiga männen som simmar bredvid båten och de våta katterna som tillitsfullt sitter bakom hennes rygg och spanar framåt. Vad kan de ha upplevt? Måtte SkaparKatten hålla sin Tass över både människor och djur i detta vattnets spår!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En rörande bild…”

 1. KLart att husdjuren ska med om det är översvämning!!! ♥

  Det slog mig just att vi bara har två kattburar, men numera tre katter… Vi har ställt burarna lätttillängligt ytterst i garderoben vid eventuell fara, nån gång ska jag komma ihåg att skriva ut den där skylten som du har haft på bloggen, om var burar finns… Men nu måste ju en ny bur komma in i hemmet även om Lurrvar faktiskt är så liten att han skulle få plats tillsammans med nån av de andra katterna i samma bur (men han tycker INTE om att man säger att han är LITEN och söt… Han är BARA söt!!) .

  1. Mjau, det kan vara klokt att ha varsin kattbur – annars kanske det finns någon som har bur att överlåta?!
   Använd upplysningsskylten, det kanske aldrig förhoppningsvis kommer att behövas men man vet ju aldrig!
   NosPuss WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *