Det ser ut som ”Attjo!”??


Mina försök att kommentera hos Klosterkatterna och dem som har blogspots med kommentarssvar i en ruta direkt under sitt blogginlägg fungerar fortfarande inte.
Blogger säger att det beror på att min dator blockerar ”third party cookies” – men det är ju konstigt att det plötsligt uppstod förra onsdagen utan att jag ändrat något i min dators inställningar, men däremot för massor av användare överallt…

Har bloggaren däremot sin kommentarsfunktion så att man får upp ett nytt litet fönster att kommentera i, då är det inga problem, då kan jag kommentera, som t ex hos Kolfart. Det känns inte logiskt , tycker jag. *suck*

Och kontrollordet ser ut som ”Attjo!” faktiskt.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det ser ut som ”Attjo!”??”

  1. Jag fick upp en ”login” häromdagen när jag skulle kommentera. Jag vill väl inte logga in heller… *skrattar*
    Det såg lite konstigt ut (jag tog också ett skärmklipp, man kan liksom inte låta bli)

    Ha det gott!
    Anneli

    1. HI hi dessa ord ska ju vara så neutrala och snälla också – men ibland slumpar sig språkmaskinen till nåt kul och härom veckan fick jag upp ”blank subba” – den var rätt kul! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *