Mjau må hon leva!


HurrJam HurrJam HurrJam
för mattes mormor
som fyller år idag!
*svansdans*
TassKramar och NosPussar från Nova och Wikki!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mjau må hon leva!”

  1. Grattis önskar vi också, även om vi inte känner henne tror vi hon är en underbar människa precis som era andra 2-beningar..

    Nu har Matte tassat över pengarna för auktion nr 3 på Örebro katthems konto.
    Tass, tass!!!

    1. Mjau, har fått pengen bekräftad – men har haft lite svårt att få tid att tassa till posten, men ska fixa så fort det går!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *