Morr jag kan fortfarande inte kommentera…


Inte ens om jag loggar in på mitt googlekonto eller är anonym, så kan jag kommentera på blogspot-bloggarna! Så irriterande!

Allt ser ok ut när man skiver in kommentaren men trycker man på skicka så raderas den bara och rutan blir tom. Seriöst, hur ska man då kunna jama?
Sedan verkar det ju stört omöjligt att hitta någonstans hos blogger att felanmäla detta, vet ni vänner på nätet hur man gör?

Deras hjälp-sida ser ju så ”proffsig” ut, om man får vara ironisk?! Klickar man på ”Kontakta oss!” så kommer man till en sida där det inte finns en enda kontaktuppgift till exempel! Tittar man på ”senast kända felrapporter” så är ingen relevant. *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Morr jag kan fortfarande inte kommentera…”

 1. Husse säger att han gillar Google, men deras support (från Google anställda alltså) är obefintlig. Husse har ibland snavat över vissa google-forum där han kunnat få lite hjälp, men det är allt.

  1. Mjau, trots allt så är det ju inte meningen att man ska behöva leka ”finns-i.sjön” för att saker ska fungera ens så grundläggande som detta!? *suck*
   NosPuss Wikki

 2. Det är något fel hos Blogger som pågått ett par dagar nu. Hittills har jag inte haft problem att kommentera, men många säger samma sak, hälsningen försvinner ut i tomma cyberrymden.
  Förhoppningsvis jobbar de på det eftersom så många upplever samma sak.

  Man kan ställa frågor/rapportera fel här annars: http://www.google.com/support/forum/p/blogger/ask?hl=en

  Det går till bloggers supportforum där andra bloggare kan läsa och kommentera och blogger själva hämtar felrapporter därifrån också.
  Däremot håller jag med, kontaktmöjligheterna hos Blogger är under all kritik, men man får tänka på att det är en gratistjänst de tillhandahåller, då kan man inte ha samma krav.

  Ha det gott!
  Anneli

  1. Tack för väldigt bra information! Jag har vänt mig till det där forumet och mycket av trådarna där säger ungefär ”det är dina egna inställningar med cookies mm som ska ändras” men jag tror inte det stämmer – det här är något större fel som, som du säger, kom för några dagar sedan. Varken jag eller de jag försöker kommentera hos har ändrat något, så det måste ligga i hela programpaketet!
   Min blogg är också gratis men jag får suverän support så fort det är strul numera, och det är galant!
   TassKram Wikki

 3. Vi sitter bara å svär över att det inte fungerar! Det har strulat sen i onsdags!
  Vi har försökt med allt men inget hjälper.
  Jag funderar skarp på att återgå till min gamla blogg på bloggplatsen.se

  Hälsningar
  /Julia, Smulan och Amanda

  1. Mjau, skönt att ni kan kommentera hos mig i alla fall, men sjukt att inte Blogger gör något för att ordna upp saken, för detta måste ju drabba massor av bloggare!
   Jag har provat att gå in både via Mozilla, Explorer och andra, men det funkar inte i alla fall. *morr*
   Stackars alla som drabbas!
   Men visst är det konstigt sedan att somliga verkar ha klarat sig?!!
   TassKram Wikki

  1. Nej det funkar inte oavsett vilket jags kriver i. Har försökt sjuttifemton gånger. Trist strul.
   NosPuss Wikki
   Förresten är det nån mer än jag som sett att det står ”Namn/Webadrsss” med 3 S på slutet när man går in där?

 4. Nej, bloggerbloggarna är inne på en ny runda där inget fungerar. Support? haha, näe, närmare support än ett forum, finns inte. Det är så synd, för NÄR det fungerar, så fungerar det alldeles lysande bra, men när det krånglar… *suckar. Vi funderar på att byta från blogger till något annat. Får se vad det blir tillslut…
  nosgos å gottisar
  M&K

  1. Mjau, jag förstår frustrationen till 100 %! Det rimliga vore ju att meddela alla sina kunde att ”Nu uppdaterar vi ditt eller datt, följande kan inträffa… etc” istället för att ett antal tusental bloggare blir frustrerade! *suck* NosPuss Wikki

 5. Jag har visserligen inte provat att kommentera någon bloggerblogg den senaste tiden, men har tidigare märkt att de ställen där man klickar i ”kommentera som” strular och är särskilt bråkigt om man har öppnat bloggen via bloglovin. Fungerar då oftast om man klickar bort bloglovinlisten längst ner. Nu verkar ju detta inte vara felet den här gången, men någon kanske har nytta av det ändå. 🙂

  1. Mjau, jag vet inte riktigt vad den där bloglovin-listen är men den som använder det förstår säkert! Jag är dock nöjd att ha lyckats få fjutt på mina kommentarer hos andra! NosPuss Wikki

 6. Jag kan kattentera hos alla mina tjompisar oavsett vem som driver bloggen , men tydligen har vissa problem med att kattentera hos mig 🙁
  Så jag hoppas så klart att problemet löser sig snart , för det ju kul att få kattentarer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *